Ωράριο

Μας βρίσκετε 24/7 σε περίπτωση ανάγκης
 • Δευτέρα
  10:00 - 14:00
 • Τρίτη
  10:00 - 14:00 & 18:00 - 21:00
 • Τετάρτη
  10:00 - 14:00
 • Πέμπτη
  10:00 - 14:00 & 18:00 - 21:00
 • Παρασκευή
  10:00 - 14:00 & 18:00 - 21:00
 • Σαββάτο
  10:00 - 14:00
 • Κυριακή
  Κλειστά

Λίγα λόγια για εμάς….

Το Καταδυτικό μας Κέντρο δημιουργήθηκε το 2003 στην πόλη της Πάτρας. Έως και σήμερα προσπαθούμε μέσα από την αγάπη μας για την κατάδυση να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες τόσο σε αρχάριους όσο και σε προχωρημένους δύτες.

Το καταδυτικό μας κέντρο έχει άδεια και είναι πιστοποιημένο στην Εκπαίδευση Αυτοδυτών, Συνοδεία πιστοποιημένων δυτών καθώς και στην ενοικίαση εξοπλισμού. Παράλληλα αποτελούμε πάροχους  των γνωστών οργανισμών PADI & ANDI σε όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης.

Που μας βρίσκετε…

Από το 2003 το Καταδυτικό μας Κέντρο στεγάζεται στην Αυστραλίας 111 στην Πάτρα, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες λειτουργούμε και στις εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου ‘Long Beach’ στο Λόγγο Αιγίου.

Πότε μας βρίσκετε…

Όταν δεν είμαστε κάτω από το νερό μπορείτε να μας βρείτε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας κάθε μέρα και όλο το χρόνο είτε στο χώρο μας, είτε στο τηλέφωνο 2610 454714, είτε τέλος στο e-mail: info@ioniandivers.gr.

Τι μπορείτε να κάνετε μαζί μας….

Για τους αρχάριους φίλους  μας  που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία της κατάδυσης, σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές κάτω από το βυθό ταΐζοντας ψαράκια, παίζοντας με χταπόδια και τραβώντας μοναδικές φωτογραφίες.

Για τους μικρούς μας φίλους παρέχουμε ειδικά προγράμματα τόσο σε πισίνα όσο και σε θάλασσα που θα τους μείνουν αξέχαστα.

Για τους προχωρημένους δύτες παρέχουμε την δυνατότητα να καταδυθούν από το σκάφος μας στα πιο ωραία σημεία – ναυάγια  του Πατραϊκού  και Κορινθιακού Κόλπου και να ζήσουν μοναδικές συγκινήσεις.  Τέλος έχουν και την ευκαιρία αν το επιθυμούν να καταδυθούν και σε ιχθυοτροφεία παρέα με τούνες, χελώνες, φώκιες και δελφίνια.

Χρειάζομαι εξοπλισμό;

Το Καταδυτικό μας Κέντρο σας προσφέρει τα πάντα. Από σκάφος, συνοδεία έμπειρων εκπαιδευτών έως και το πιο απλό κομμάτι του καταδυτικού εξοπλισμού.

Επίσης έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε οποιοδήποτε μείγμα αερίων θα χρειαστεί ο πελάτης μας από απλό αέρα, μείγματα Nitrox έως και μείγματα Trimix.

Το μόνο λοιπόν που χρειάζεστε να έχετε μαζί σας είναι μαγιό και πολύ όρεξη για κατάδυση.

Σας περιμένουμε λοιπόν να ζήσουμε μαζί αξέχαστες και ασφαλείς καταδυτικές εμπειρίες!